Verhuur Tenten En Opslagtenten - Tentverhuur Voor Feesten

Gepubliceerd nov. 14, 22
6 min read

Bruiloft Tent Huren

Comments, Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. stretchtent.

Er is een scala aan accessoires te huur bij onze tenten. Houten vloeren, vuurschalen, LED verlichting, outdoor kooksets, krukjes, tafeltjes, schapenvachten en veel meer. Kijk op de accessoire lijst.

Veel trouwfeesten zijn al gevierd in onze spantenten. Deze gezellige tenten zijn al geschikt vanaf 50 personen en hoe groot je gastenlijst ook is, in een spantent past het altijd. De tenten hebben een groen/witte kleurencombinatie en zijn rond, of hebben een afgeronde voor- en achterkant. Dit maakt het bijzondere tenten.

Huurtent Nederland

FlextentIngerichte Tent Huren Nederland

En mocht er dan toch een druppel vallen, dan zitten jullie lekker cozy onder de tent.

Bereid je voor op een flink prijskaartje. Het huren van een goede partytent begint namelijk al rond de duizend euro als je uitgaat van honderd gasten. Dan heb je alleen nog maar een kale tent. Je moet nog budget overhouden voor decor, aankleding, meubilair en alles wat nodig is om de tent tot een uitnodigende ruimte te maken.

Al die kosten komen er nog bovenop. Als jullie eenmaal besloten hebben dat jullie überhaupt een partytent gaan huren, dan mag er een model uitgezocht worden. Het model is ook van invloed op de verhuurprijs. Je hebt tenten met een piramidevorm en je hebt tenten met een boogvorm, die dankzij het frame zware apparatuur kunnen dragen.

Stretchtent

Als jullie de partytent hebben gevonden die bij jullie wensen past, is het handig om te kijken naar de plek waar hij komt te staan. Kijk daarbij niet alleen naar waar de tent past qua oppervlakte, kijk ook naar de omgeving. Het is niet mooi als de tent alle ruimte opslokt.

Vraag aan de trouwlocatie wanneer de tent opgezet mag worden en of er nog geluidsrestricties zijn. Het opzetten van een grote tent kan wel tot vier dagen in beslag nemen, dus het is handig om te weten wanneer er gebouwd kan worden. Een verhuurbedrijf heeft slechts een gelimiteerde voorraad van partytenten en natuurlijk moet daar net de tent bij zitten die jullie willen hebben.

Zogauw je het aantal gasten op je bruiloft weet, kan je een tent reserveren. Zorg dat je de goede maat partytent reserveert. Een veel te grote of veel te kleine tent kan de vibe van jullie bruiloftsfeest behoorlijk verpesten. Over het algemeen kan je uitgaan van 5,5 vierkante meter per persoon voor dineren en dansen.

Paradetent Feesttent Evenementtent Huren / Verhuur

Zorg dat de tent ook muren heeft of desnoods – bij extreem slecht weer – verwarmd kan worden. Is de tent wind- en waterdicht? Dan kan het feestje gewoon doorgaan. Gras, oftewel geen vloer, is de goedkoopste optie. Vrouwelijke gasten met hakken maak je hier niet blij mee. Bij slecht weer wordt het een blubberfestijn.

Lekker fris, zo’n partytent buiten, maar wat als de zon er de hele dag op schijnt? Wat als er honderd gasten staan te dansen? Dan loopt de temperatuur snel op. Denk goed na over ventilatie en verkoeling, maar ook over eventuele verwarming. TenD Verhuur - Beoordelingen. Voor de grote dag aanbreekt, zorg dat er een soundcheck wordt gedaan.

Van festival bruiloften, tot vintage-, bohemian-, landelijke en klassieke bruiloften, heeft met veel verschillende bruiloften ervaring. Kies het formaat van de tent en de stijl van uw bruiloft. Wij helpen u graag met het aankleden van de tent. Er is ruime keuze uit verschillende meubellijnen, decoratie en aankleding. Daarnaast beschikken wij over licht, geluid en toebehoren. Een tent voor elk evenement.

Huur Een Stretchtent

Ingerichte Tent HurenKant-en-klare Tenten

nl worden geleverd door heel Nederland. Wij leveren de stretchtent op locatie en bouwen de tent volledig op en af. Waardoor jij je kunt focussen op je trouwdag en genieten van het moment. Wilt u trouwen op een trouwlocatie of in uw eigen tuin? Geen probleem want samen met u bekijken we graag de opties.

Achter de namen van onze Tipi tenten staat een getal. Dit getal geeft het aantal personen aan dat in de Tipi kan dineren aan biertafels. Zo biedt de Stratus 72 plaats aan 72 personen. Dit getal kun je gebruiken om een globale inschatting te maken van welke tipi je nodig hebt.

Wij geven je dan een vrijblijvend advies. Verhuur tenten en opslagtenten - tentverhuur voor feesten. - Verhuurders van partytenten in jouw buurt.

Een Huurtent, Dat Is Lekker Makkelijk!

Stretchtent HurenTenten Huren Voor Elk Soort Evenement

Wij snappen dat je aan enorm veel dingen moet denken wanneer je jouw bruiloft geeft. Hieronder wat tips om je op weg te helpen bij een bruiloft tent huren. Bruiloft tent huren? Zorg ervoor dat je de huurperiode op tijd aangeeft. Zo zorg je ervoor dat je jouw droomtent op je bruiloft krijgt.

Vaak denken mensen meer ruimte nodig te hebben dan daadwerkelijk het geval is. Zo bespaar je geld bij een bruiloft tent huren. Daarbij is het vaak gezelliger wanneer er geen loze ruimte is wanneer jullie een bruiloft tent huren. Het waterpas maken van een tent op een ongelijke ondergrond kan aardig wat kosten met zich meebrengen.

Het bespaart je tijd en geld. stretchtent huren prijs.

Zorgeloos Sfeervolle Tenten Huren

De trouwfeest tenten die we verhuren voldoen aan alle veiligheidsnormen. Daarnaast bouwen we de tenten altijd voor u op en af om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ontdek de mogelijkheden van onze trouwfeest tenten en laat u adviseren door een van onze bruiloft specialisten. Pagode tenten staan bekend om hun puntvormige dak.

Ingerichte Tent HurenFeesttent Huren

De tent is perfect wanneer uw huwelijk zich afspeelt in de buitenlucht of op een unieke locatie. De tent is verkrijgbaar in diverse groottes, waardoor er veel mogelijkheden zijn. De flextent – ook wel stretchtent genoemd – is de perfecte overkapping voor uw grote dag - Evenementen tent huren - Tentenverhuur. Dankzij de flexibele stof en de veelzijdige constructie is deze bruiloft tent op diverse manieren in te zetten en aan te passen aan de locatie.

Zo kunt u bijvoorbeeld handig gebruikmaken van de bomen in uw omgeving. Iedere bruiloftslocatie is anders. We komen daarom graag bij u langs op uw trouwlocatie, zodat we de opties kunnenbespreken en een advies op maat kunnen geven. Bij Maessen Tentsupply hebben we voor iedere bruiloft wel een geschiktetent. We adviseren u onder andere over het type trouwfeest tent, de grootte en de ondervloer.

Tent Huren Feest
Huurtent nederland

flextent huren

Ontzettend veel plezier gehad bij het op- en afbouwen van de tent. Alles was goed geregeld! En als de tent dan staat. (Kant-en-klare tenten). wat een plaatje, het doek is superschoon en ziet er als nieuw uit! Verlichting/ prikkabel is overigens zeer aan te raden voor een nóg sfeervoller effect! Het heeft onze bruiloft echt afgemaakt!- Nathanael & Marijke Eelde.

Navigation

Home

Latest Posts

Keramische Tuintegels Schoonmaken

Published Nov 15, 22
7 min read

Flextent Verhuur

Published Nov 13, 22
5 min read