Smeedijzeren Hekwerken & Poorten, Gegarandeerde Kwaliteit!

Gepubliceerd nov. 19, 21
6 min read

Dubbelstaafmat Hekwerk Poort Enkel - Klik voor meer info

Hierbij kunt u rekenen op 20 tot 60 euro per vierkante meter voor het hek. Een goede en brede poort kost u al snel tussen de 475 en 625 euro. Laten we de factoren die van invloed zijn op de kosten van dubbelstaafmat hekwerken eens nader bekijken. Zoals u hierboven al kunt lezen, maakt het een flink verschil voor de kosten of u kiest voor een enkelstaafmat hekwerk of een dubbelstaafmat hekwerk.

Dit hekwerk, ook wel bekend als een 3D mathekwerk, heeft minder horizontale spijlen met grotere mazen. Enkelstaafmat hekwerk biedt hierdoor minder bescherming en gaat wat minder lang mee. Per vierkante meter kunt u rekenen op een prijs tussen de 13 en 55 euro. Een dubbelstaafmat hekwerk is wat robuuster en biedt meer bescherming, onder meer dankzij de combinatie van horizontale en verticale spijlen - schuifpoorten.

Hekwerken: De Specialist!

Wat kost een houten hekwerk?

De kosten voor het hardhouten hekwerk liggen tussen de € 140 en € 250 per m2, een draaipoort kost gemiddeld € 300 tot € 3.500.

Wat kost een omheining per meter?

Draadgaas op rol: vanaf 14 euro per lopende meter Daar ligt de prijs tussen 14 à 17 euro per lopende meter voor een omheining van ongeveer 1m25, zonder bovenbuis. Ga je richting 1m80, dan liggen de prijzen rond de 20 à 25 euro per lopende meter (ongeveer 32 euro met bovenbuizen).

Wat kost een kunststof schutting?

Voor een WPC schutting van 180×180 cm betaal je minstens 80 euro. Prijzen voor een BPC schutting met die afmeting beginnen ongeveer vanaf 120 euro. Afhankelijk van de gewenste afwerking kunnen deze prijzen echter oplopen tot zo'n 400 euro.

Een dubbelstaafmat hekwerk is van metaal gemaakt. Daarom moet dit type hekwerk altijd verzinkt worden. Wordt dit niet gedaan, dan kan een dubbelstaafmat hekwerk gaan roesten. Een hekwerk verzinken voorkomt roest en verlengt de levensduur van een hek. Vaak zijn dubbelstaafmat hekwerken van nature al verzinkt, maar dit is niet bij iedere aanbieder het geval. dubbelstaafmat hekwerk.

Een verzinkt hekwerk heeft een zilvergrijze kleur. Wilt u een andere kleur hebben, dan kunt u uw hekwerk laten coaten. Een coating levert een mooiere uitstraling op en verlengt de levensduur van het hekwerk. U hebt de keuze uit vrijwel alle kleuren. Ook dit zal de prijs met ongeveer 10% laten stijgen.

Sierhekwerk Bestellen - Voordelig

Per 100 meter kost dit u tussen de 25 en 55 euro. Handige bespaartips Er zijn een aantal manieren waarop u kunt besparen op de kosten van dubbelstaafmat hekwerken. Sowieso profiteert u bij Multi Concurrent al van goede prijzen. Als zowel u als uw buren een dubbelstaafmat hekwerk wilt laten plaatsen, kunt u mogelijk profiteren van kwantumkorting.

Hiermee kunt u tijd besparen voor de professionals, terwijl u voor uzelf geld bespaart. Dat is altijd mooi meegenomen. Daarnaast kunt u op de kosten besparen door zelf het hekwerk op te halen. Dit kunt u prima zelf doen bij de leverancier. Zo bespaart u op bezorgkosten en de algehele kosten van dubbelstaafmat hekwerken.

Laag Sierhekwerk

Voor veel mensen is dit type hekwerk een interessante optie. Wellicht ook voor u? Multi Concurrent helpt u hier graag bij. Wij zijn een full service bedrijf uit Haarlem. Dit betekent echter niet dat wij alleen in de omgeving Haarlem mensen helpen bij het plaatsen van hekwerken. Dit doen wij door het hele land. enkelstaafmat hekwerken.

Ook kunnen wij voor u een poort in het hekwerk plaatsen. Zo weet u zeker dat u over een kwalitatief hoogstaande afbakening van uw tuin of erf beschikt. Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van onze services. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat u 100% tevreden zult zijn met het resultaat.

Hekwerk Is De Specialist In Zakelijk En Particulier

Ook met dubbelstaafmat hekwerken hebben zij geregeld gewerkt. Zij weten dus precies wat ze moeten doen om dit type hekwerk naar behoren te plaatsen. Hierbij houden wij rekening met uw voorkeuren. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht als u behoefte heeft aan advies of als u zit met vragen.

Dubbelstaafmat Hekwerken Prijzen Kostenoverzicht + Tips - Bezoek onze websiteDubbelstaafmat Hekwerk Kopen - Kijk op de website

Zo weten wij zeker dat we iedere keer weer kwaliteit afleveren (sierhekwerk) - sierhekwerk. U hebt hierboven al een goede globale indicatie gekregen van wat u kunt verwachten van de kosten van dubbelstaafmat hekwerken. Wilt u weten wat de kosten van dubbelstaafmat hekwerken voor uw situatie zouden zijn? Via onze website is het mogelijk om gratis en geheel vrijblijvend een offerte van Multi Concurrent aan te vragen.

Hekwerken Kopen? Voordelig En Snel Geleverd

Bezoek onze site om te zien wat er mogelijk is.

Standaard Sierhekwerk - Kijk op de websiteHoe Plaats Ik Een Dubbelstaafmat Hekwerk? - vind het hier

Als toonaangevende schutting groothandel, stelt Fenceweb alles in het werk om haar klanten te verrassen met een verfrissend aanbod van tuinschermen, palen, poorten en bijbehorende accessoires. In het assortiment van ons als schutting groothandel vind je ‘cleane’ opties die van douglas hout gemaakt zijn, maar we bieden tevens spannendere varianten aan.

Modern Sierhekwerk

Ben je benieuwd welke soorten omheining wij nog meer verkopen als schutting groothandel? Op deze pagina vertelt Fenceweb je meer over specificaties, het maken van een gerichte zoekopdracht en het bestelproces. Groothandel schutting hout Het merendeel van ons aanbod als groothandel, is een schutting van hout. Met de mondiale klimaatdoelen in het vizier, is hout een erg passende optie.

Daarnaast slaat hout grote hoeveelheden CO2 op, wat een positieve uitwerking heeft op de leefomgeving. Aangezien er over smaak niet te twisten valt, hebben wij als groothandel allerlei varianten van de schutting van hout op voorraad. De grenen poort inclusief hang en sluitwerk 100 x 190 cm is een schutting van hout waar veel vraag naar is bij Fenceweb (sierhekwerk).

Hillfence Dubbelstaafmat

Bij alle pakketten die wij versturen, krijg je standaard een handig instructieboekje meegeleverd. hekwerk calculator. Deze handleiding is zo geschreven, dat alle stappen logisch in elkaar opvolgen. Schutting groothandel Schutting groothandel Fenceweb heeft een handig filtermenu aangebracht op de pagina, zodat jij als ondernemer de zaken kunt aanklikken die jij belangrijk vindt.

Andere elementen die je onder andere kunt specificeren, zijn het aantal planken, de manier van behandeling en de maat sleutels. Met deze willen we al onze klanten voorzien van een gepersonaliseerde pagina met zoekresultaten. Hierdoor hopen we dat je minder lang hoeft te dubben over de schutting van jouw voorkeur en het maken van een keuze zo gemakkelijker wordt.

Laag Sierhekwerk - Bezoek website

Dit type hout heeft een aanzienlijke levensduur, wordt gekenmerkt door zijn grote mate van hardheid en geeft de omgeving eromheen een Scandinavisch tintje. Door zijn lichte voorkomen, geef je tuinen en parken een bepaalde dynamiek mee. Ter behoud van de schutting, raadt Fenceweb je aan om het oppervlak te behandelen met beits of impregneer (sierhekwerk).

Wat kost een smeedijzeren hek?

Gemiddeld kost sierhekwerk € 2.000. De totale prijs voor jouw sierhekwerk is afhankelijk van het aantal meter en of je een gecoat sierhekwerk wilt. De prijs voor een sierhekwerk start al vanaf € 30 per meter. Bekijk onderstaand kostenoverzicht voor alle prijzen.

Wat kost een houten schuifpoort?

De prijs van een houten schuifpoort op maat start reeds vanaf 2000 euro en kan oplopen tot wel 10.000 euro, afhankelijk van de gekozen formaten, houtsoorten, elektrische voorzieningen, beveiligingsmaatregelen en natuurlijk ook het design.

Wat kost het plaatsen van een tuinpoort?

De exacte montagekost hangt uiteraard af van het soort tuinpoort. De minimale montagekost is deze voor een gewone tuindeur en ligt tussen de 70 en 125 euro. Voor de plaatsing van een schuifpoort ben je al snel tussen de 825 tot wel 1.225 euro kwijt.

Hoeveel kost het plaatsen van een schutting?

Prijs berekenen schutting plaatsen Wij kunnen tuinafscheidingen leveren van hout maar ook van, kunststof, beton en nog veel meer. De gemiddelde prijzen van schuttingen plaatsen zijn geheel afhankelijk van de keuze van het materiaal soort. Zo kan een kunststof omheining wel veel duurder zijn dan een schutting van hout.

Om die reden hebben wij ook allerlei toebehoren aan. Zo kun je tijdens de montage doorwerken, zonder een tussentijds bezoekje te hoeven brengen aan de bouwmarkt. Ben je benieuwd naar onze prijzen? Log dan in met je persoonlijke account bij Fenceweb (enkelstaafmat hekwerk).

Stijlvolle Hekwerken En Schuttingen Voor Een Eerlijke Prijs

Bij kleine doorgangen die afgesloten dienen te worden is een enkele draaipoort met dubbelstaafmat vulling een goede optie. Bij grotere openingen, zoals in- en uitritten is een dubbele draaipoort met dubbelstaafmat vulling aan te bevelen (dubbelstaafmat hekwerk). Wanneer er geen ruimte is voor de openslaande vleugels van een draaipoort is een vrijdragende schuifpoort met dubbelstaafmat vulling een verstandige keuze.Het enkel staafmat hekwerk kunnen wij leveren in een gecoate uitvoering. U kunt hierbij vervolgens kiezen uit een ronde paal of een koker paal. Bovenstaand ziet u de mogelijkheden van TIMBERSTEEL Hekwerken. hekwerk samenstellen. Staat het door u gewenste type er niet tussen, of heeft u verder vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord en helpen u met het vinden van een geschikt enkel staafmat hekwerk.

Navigation

Home

Latest Posts

Wietzaden Bestellen Verzending In Heel De Eu

Published Jan 25, 22
6 min read